Picture
За мен Джъстин е едно уникално същество! Неговата музика ме прави толкова щастлива! Когато чуя песен на Джъстин някъде по улицата издирвам източника,  за да се запозная с още един фен на Джъстин! Повярвайте ми..колко много фенове има в моя град! Песните му са доста смислени. За всякакви поводи има- весели, тъжни, романтични.. ох да не говорим за стила му. Тоя hairflip ме подлудява. Усмивката е 'WOW' за всяка фенка. Всичко в него е перфектно. Билийбърите са хора, които никога няма да предадат Джъстин, вярват в него и харесват и недостатъците му.
От: Нани:)

За мен Билийбърите са едни от милионите които си падат по тийн звездата Джъстин. За мен самия е едно чудо на природата прекрасния му глас, хубавите му песни и как изглежда. Освен това той много бързо се изкачва по класацйте ако искате да слушате много от песните му само на popcore tv.
От: Вики:)

Аз го обожавам. Неговите песни ме карат да плача от радост. Не го харесвам заради пари или слава, а заради романтичните му чувства, хубава и таланта да пее така божествено!
От: Ваня:)

За мен Джъстин е всичко, а Билийбърите са най-яките хора.
От: Жеси:)

Когато някой ми каже Justin аз се сещам за нещо уникално. Когато ми кажат Bieber аз се сещам за усмивката, таланта и щуротиите, които той прави.
От: Цвети:)

Името Джъстин за мен означа светлина, усмивки, ново начало, вяра и любов. Защо? Защото това е което Джъстин Бийбър ми подари. Откакто слушам музиката му светът ми се промени. Благодарение на него вярвам в себе си, боря се със всичко и въпреки, че последните 6 години от живота ми бяха повече ад отколкото детство, музиката му ми помогна да повярвам в себе си. Заради него следвам мечтата си и съм много близо да я направя реалност. А билийбърите са моето семейство, открих страхотни приятели сред тях и съм сигурна, че ще откривам още.
От: Ина:)

Първо нека почнем с Джъстин. Това е един пример, че ако вярваш всичко можеш да постигнеш. А то било и в различна сфера от тази на музиката. Това трябва да Ни накара да се замислим, че ако не си борим в живота - няма да постигнем нищо. Джъстин има глас, невероятен при това. Хайде, можем да кажем, че всяка фенка се влюбва и във външият му вид, все пак как можеш да го пропуснеш ?! Билийбъри - хора, с които мога да говоря за Джъстин. Хора, с които мога да говоря за Джъстин. Те са невероятни. Но не само невероятни за това, че харесват Джъстин, а и заради самите тях. Чрез Джъстин мога да се запозная с много нови хора. И така намерих едни от най-добрите си приятели, на които мога да разчитам постоянно. Дори, когато в месеца Bieber Fever стане непоносима.
От: Дарз:)

Джъстин Бийбър за мен означава ВСИЧКО! Наистина ВСИЧКО! Сутрин ведна щом си отворя очите,първото нещо което правя е да си пусна Джъстин.Гледам няколко клипчета,след това си пускам песните му и чак тогава правя каквото и да е друго! Същото правя и вечер..Същото правя по цял ден! просто немога да спра да го слушам и гледам! Билийбърите-НАЙ-ГОТИНИТЕ хора на света! Дори да не познавам повечето от тях-ги уважам много!-Live.Love.Belieb ! B-Believe I-In E-Everything B-Because E-Everything's R-Reachable!!
От: Криси:)

Всеки път когато чуя името 'Джъстин' не мога да направя друго освен да се усмихна! Джъстин ме научи (а съм сигурна, че не само мен) ,че всичко е постижимо стига да вярваш... Той е от хората,които за жалост, в днешно време се срещат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядно, но все пак ги има. Джъстин и Пати са живо доказателство! Билийбърите - сред тях срещнах страхотни хора и съм горда, че мога да нарека себе си 'билийбър' и съм част от това прекрасно семейство.
От: Таня:)

Благодарение на това малко човече наречено Джъстин съм намерили много приятели. Много харесвам музиката му,текстовете на песните му и като цяло самия него. Когато го видиш няма как да не се усмихенш. Много му се възхищавам, защото е тръгнал от нулата, а сега е на върха! А Билийбърите сме едно голямо щастливо семейство, което се увеличава с всяка секунда!
От: Габи:)

Здравейте момичета.Току-що се сетих за една подробност, която Джъстин беше пропуснал, но аз не.Та тя е..Джъстин беше обещал, че за 17-тият си рожден ден ще покани 25 от феновете си.Е, аз не видях това да се случва.Вместо невероятноте си фенове, той предпочете да обикаля магазините за скъпи дрешки заедно със Селена, а в късните часове на нощта да я завече на вечеря.Това е още едно доказателство, че Селена наистина го промения..и то не към по-добро.Ето че Джей не държи на обещанията си..дори на феновете си.Явно толкова ни уважава, че ни дава празни обещания.Явно за него е по-добре да го снимат папараци докато пазарува и да показва средни пръсти на таблоидите, отколкото да прекара един страхотен ден с малка част от своите фенове, които го обичат и уважават безусловно.Ето това е новият Джеъстин-слава, пари, слава, пари, момичета и пак слава.. Та това беше от мен.Надявам се да го побликувате, защото много хора пропуснаха тази малка подробност.А и наистина се справяте страхотно.Чао и целувки от мен! 
От Галя :)

Много искам Джъстин Бийбър да дойде в България! Моята най-голяма мечта е "Джъстин в България". Аз съм му огромна фенка. Като чуя нещо за него откачам , а ако го видя на живо може и да припадна. Харесвам фенките му. Фенка на Джъстин Бийбър се родих, фенка на Джъстин Бийбър ще умра и от гроба ще крещя ДЖЕЙ БИ Е ВЪРХА, колкото и тъпо да звучи това !!!
От: Катя :)
ДЖЪСТИН е нашият идол..Нека се борим да го доведем тук в нашата Държава..За да пее с нас и неговите Фенове, както с другите му фенове.. 
От Дани :)

За мен Джъстин е най-страхотния певец,актьор и всичко останало. Също така и Билийбърите те са уникални .. всеки човек който харесва Джъстин е уникален.Когато някой спомене името му винаги се усмихвам, ставам с мисълта за него .. лягам с мисълта за него. И в моята стая навсякъде е той. Джъстин е моята луна, Джъстин е моята звезда, Джъстин е моето .. НАШЕТО Небе .. !!! Който го мрази го, мразим и ниее .. < 33 Обичам вии .. !!
От Светослава :)

За мен Джъстин е ангел без крила!Той за мен означава много!Той е част от всяка Билийбърка.Ако той плаче,ние плачем.Ако той се усмихва,ние се усмихваме.Ако той скочи от мост,ние няма да скочим с него,а ще сме долу,за да го хванем!За мен Билийбърите са най-готините хора!За всички Билийбърки Джъстин означава нещо голямо!
От Виолета :)

Джъстин е едно прекрасно същество, което винаги ще го обичат и ще живея за него!А песните му, усмивката му и всичко в него винаги ще ме прави щастлива и винаги ще ме кара да се усмихвам !!! С мисълта че той съществува аз откачам, пък не си представям ако го видя на живо . А Билийбърите за мен са много яки хора и винаги ще ги уважавам много. :)
От Любомира :)

За мен Джъстин беше едно малко дете с талант, което пораства със опитът си и се изкачва все по-високо и по-високо към славата. Той е звездата, която винаги ще е моят идол. Билийбърите са най-яките хора във вселената! 
От Цвети :)

Джъстин за мен е едно страшно сладко момче, което постоянно се издига нагоре към славата.Харесвам всичко в него - очите,усмивката... А Билийбърите са едни много готини хора!От: Алекс :)