Picture
АКО НЕ СТЕ СЕ ВКЛЮЧИЛ В НЯКОЙ ОТ ПРОЕКТИТЕ, С ИЗТЕКЛА ДАТА..НАПРАВЕТЕ ГО, КАТО В НАЧАЛОТО НА СЪОБЩЕНИЕТО СИ НАПИШЕТЕ ЗА КОЙ ПРОЕКТ СТАВА ВЪПРОС :) ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ, КОИТО ПОЛУЧИМ ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ В САЙТА, А ПО-КЪСНО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ И ЗА ГОЛЕМИЯ ПРОЕКТ BULGARIA LOVES BIEBER!

BIEBER FEVER

Изпратете ваша снимка до 15/08/2011 с надпис, свързан с Джъстин (примери: "Bulgaria loves Bieber" "I love Justin Bieber" "BIEBER FEVER", може също да е текст от негова песен, или каквото друго измислите) Изпратете снимките на електронната ни поща bulgarialovesbieber@gmail.com :) На 16/08/2011 всички получени снимки ще бъдат качени на сайта ни, както и тук! <3

NEVER SAY NEVER 

Както всички знаете, първият филм на Джъстин излезе през февруари. Искаме да направим страница с "мисли" върху филма. Свържете се с нас и ни кажете какво мислите за него, как ви е вдъхновил или развълнувал. А ако не сте гледали филма - дайте ни скайп и ние ще ви кажем как да си го свалите, за да го гледате:)

"Какво означават Джъстин и Билийбърите за мен?"

Искаме да направим такава в страница в сайта. Хубаво ще е да споделим мислите и чувствата си. Свържете се с нас и ни напишете какво означават Джъстин и Билийбърите за вас, а ние ще го поставим в сайта когато съберем достатъчно мнения. Не забравяйте да напишете и името си накрая. Също така молим съобщенията ви да не бъдат по-дълги от 8 реда (от съображение за побиране на всичко на страницата). Мненията ви очакваме до 27 Юли (2 седмици).

Фен Арт

Ако имате какъвто и да било фен арт, изпратете ни. Картинки, икони, банери, рисунки...всичко се приема! Изпращайте ни материали на e-mail bulgarialovesbieber@gmail.com  Също така в и-мейла напишете името и годините си. Материали изпращайте до 17 август, на 18 ще направим страница в сайта и ще публикуваме всичко, което сме получили.

Стихове, истории, т.н.

Писали сте стихове за Джъстин? А може би любовна история с участието му? Песни, статии или нещо друго? Каквото и да е..изпратете ни го!! На 18 заедно с Фен Арт страницата, ще направим и страница "Творчество", в която ще публикуваме каквото и да било творчество от ваша страна! Свържете се с нас или ни пишете на и-мейл bulgarialovesbieber@gmail.com

Пано със снимки на фенове

Мими, която ни помага със разпространяването на сайта, ще прави пано със снимки на български Билийбъри. Ако искате да се включите, свържете се с нея в скайп justin.bieber.mania или ѝ изпратете ваша снимка на и-мейл wealllovebieber@yahoo.com :)